Westhouse Cup – Suomen toiseksi suurin iltakilpailusarja

Purjehduskaudelle 2006 perinteinen Suomen toiseksi suurin iltakilpailusarja EWES muutti nimensä Westhouse Cupiksi. Nykyistä Westhouse Cupia järjestää edelleen vuosikymmenien kokemuksella neljä vahvaa espoolaista seuraa: Espoon Pursiseura, Espoon Merenkulkijat, Suomenlahden Meripurjehtijat ja Espoon Merenkävijät ja vuonna 2017 joukkoon on liittynyt myöskin perinteikäs NJK.

Kun kyse on omaisuudestasi on välittäjällä väliä!

West-House LKV on yksityinen, vankan ammattitaidon tarjoava kiinteistönvälitystoimisto. Olemme toimineet pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla vuodesta 1994 asti. Pääkaupunkiseudun lisäksi toimimme aktiivisesti myös erikois- ja lomakiinteistöjen parissa ranta-alueilla aina Sipoosta Nauvoon.

Asuntokaupassa olemme turvallinen ja tehokas kumppani!

Pitkän kokemuksen ja runsaat kontaktit omaava kumppani tuo sinulle turvaa asuntokauppaasi. Erottuvalla, kiinnostusta herättävällä ja poikkeuksellisen laajalla markkinoinnilla tavoitamme pääkaupunkiseudun ostovoimaisimmat asiakkaat. Palveluhinnastomme on siitäkin huolimatta erittäin kilpailukykyinen!

Henkilöstöömme kuuluvat kokeneet, maan kärkeä edustavat rautaiset ammattilaiset. Käänny puoleemme kaikissa asunnonvaihtoasioissa, kun arvostat laatua, luotettavuutta ja vastuullista asiakaspalvelua!

http://www.westhouse.fi/

Hos oss betjänäs Ni även på svenska i alla era bostads och fastighetsärenden!

TWITTER

Westhouse Cup 2006-2017